De Kattentrapeze 'Original'

Deskundigen reacties
Deskundigen reacties

De kattentrapeze is wat minder bekend dan een klimmeubel, terwijl het minstens even leuk is voor de kat. Het leukst is alle spel voor kittens, die ravotten er jong al doorheen.

Sommige katten blijven spelen tot op hoge leeftijd. Katten kunnen klimmen en klauteren in de trapeze. Activiteiten zijn erg belangrijk voor katten, voor hun mentale en fysieke gezondheid. Daarom is het goed een verscheidenheid aan speel- en klimmogelijkheden te bieden aan uw kat/ten. De kattentrapeze zou daarom een goede keus kunnen zijn, naast de krabpaal, het klimmeubel en interactief spel met uw kat.

Het is een stoffen speel- en klim attribuut dat je aan het plafond kunt hangen, zodat katten er in kunnen rusten, slapen of klimmen en spelen. Dus het is net als een klimmeubel geschikt voor elke kat, met dit verschil dat er geen speciaal krabgedeelte aan vast zit. Maar via de zijverbindingen kunnen katten van de ene naar de andere verdieping klauteren.

Wat de trapeze nog interessanter maakt, is het opleuken van het ontwerp (ook geschikt voor klimmeubels). Zelf bedenk ik steeds weer iets nieuws om aan de kattentrapeze van mijn katten te hangen. Zodat ze steeds weer helemaal naar boven moeten klimmen om te proberen het hoogst opgehangen attribuut te pakken. Het is leuk en aantrekkelijk voor de kat dat bv. de veren heen en weer kunnen wapperen als het raam open staat!


(Foto: Marcellina Stolting)

Zo hangen er in mijn huiskamer pauwenveren aan, veren, draadjes, pijpenragertjes, bloementouwtjes, en rinkelballetjes. Overigens eten mijn katten geen rare dingen, daardoor kan ik dit gerust laten hangen. Dat is niet voor elke kat weggelegd. Let daarom op wat u er aan hangt.

Marcellina Stolting
Kattengedragsadviesbureau

www.kattengedragstherapie.nl

 
 
 
Welkom
Producten
Praktische info
Foto's
Filmpjes
Reacties
Bestel hier
Contact
Over Ons
Press
Wholesale
eShop